Teatteriin - Amelie

17.01.2020 klo 19:00 - 21:30

Paikka: https://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/tervetuloa-teatteriisi
Osoite: Itäinen Rantakatu 14, Turku
Järjestäjä: Turun alueverkosto
Yhteistyössä: Turun kaupunginteatteri

Tervetuloa Henryn Turun alueverkoston ensimmäiseen teatteri-iltaan. Illan supervoimana on mielikuvitus.

Amelie on iloa ja onnenkipinöitä sinkoileva musikaali, joka kutsuu katsojan mukaansa maailman romanttisempaan kapunkiin. Pariisissa nurkan takaa löytyy aina uusi ystävä, yllätys tai värikäs polku kuljettavaksi. Vastaan voi tulla mitä vain, kun antaa mielikuvituksen viitoittaa tietä.

Ohjaaja Reija Wäre - "Toivon, että Ameliemme toimisi lataavana esityksenä, josta voisi saada energiaa itselleen kohdata maailman kauniit ja hassut asiat." Musiikin on sovittanut ranskalaisvaikutteisempaan suuntaan Jussi Vahvaselkä.

Ameliena ihastuttaa ihastuttaa Turun kaupunginteatterissa ensimmäistä kertaa vieraileva Marketta Tikkanen. Tikkanen on esiintynyt esimerkiksi vuoden 2017 Tuntematon sotilas -filmatisoinnissa ja Tytöt 1918 -musikaalissa Tampereen Työväen Teatterissa 2018. Niona kuullaan useista musiikkirooleistaan ja Tähdet, tähdet -kilpailusta tuttua Mikael Saarta.

https://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/amelie

Henryläisille hyviltä paikoilta hinta 35 € / henkilö, sisältäen narikan, fölilipun ja alv (Normaalisti 57 € / henkilö). Väliajalla pientä tarjoilua. Edellytys, että saamme kokoon vähintään 20 henkilön ryhmän.


 

Ilmoittautuminen alkaa: 05.12.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 20.12.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan