Tampereen alueverkoston aamutapaaminen: Yrittäjämäistä johtamista vertaisoppimalla

12.11.2019 klo 08:15 - 10:00

Osoite: Kahvila Hygge, Itsenäisyydenkatu 3
Järjestäjä: Tampereen alueverkosto

Tervetuloa Tampereen alueverkoston aamutilaisuuteen!

Tilaisuudessa kuulemme aamun aiheesta alustajan toimesta, keskustelemme aiheesta ja verkostoidumme alueen kollegoiden kanssa.

Tämän tilaisuuden alkuun kuulemme myös Sari Salojärven toimittamat Henry Ry:n hallituksen terveiset sekä teemat vuodelle 2020.

Tämän aamun aiheemme ja alustajamme on:

Tapio Peltonen, EEX: Yrittäjämäistä johtamista vertaisoppimalla
Maailman muuttuessa on tärkeää tuoda organisaatioihin uutta ajattelua, mutta myös yhdistää uudet ajatukset syvään oman alan osaamiseen. Uusilla ihmisillä ja menetelmillä on tärkeä rooli, mutta samalla kannattaa altistaa nousevia ja kokeneita avainpelaajia kokonaan uudenlaisille näkökulmille. 

Tähän voi käyttää koulutusta, vierailuja ja seminaareja, mutta on muistettava, että ihminen oppii pääosin tekemällä.

Exchange-ohjelma on kevein merkityksellinen tapa tutustua aivan erilaisen startup-yrityksen strategiseen tekemiseen. Samalla saa maailmasta ja muutoksesta uuden kuvan toisesta näkökulmasta ja pääsee työstämään omaa näkemystään eri alojen isojen yritysten johtajien kanssa, oppimaan yhdessä. 

Tämä tekee ohjelmasta globaalisti uniikin: mahdollistamme yhdessä tekemällä oppimisen reilusti oman laatikon ja mukavuusalueen ulkopuolella. 

Ohjelmassa isojen yritysten johtajia sijoitetaan auttamaan startup-yrittäjiä advisory boardin jäseninä. Vuoden mittainen ohjelma sopii myös senioreille johtajille, n. yksi advisory boardin kokous kuukaudessa. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä joukon isojen firmojen kanssa (co-created).

Ilmoittautuminen alkaa: 25.06.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 12.11.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan