Psykologinen turvallisuus vivuttaa tuottavuutta

28.02.2024 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Teams-meeting
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Henkilöstötuottavuuden näkökulmasta tuloksen tekevät ihmiset. Ihmisillä on valitettavasti monenlaisia tarpeita, jotka vaativat johdolta milloin diversiteetin tai ikäjohtamisen, milloin palvelevan tai työkykyjohtamisen osaamista. Suorituskykyä ja sopuakin pitäisi johtaa, samalla kun luotsaa joukkojaan tiedolla, arvoilla ja tunneälyllä. Viime aikoina työelämätutkimus on kääntänyt huomionsa psykologiseen turvallisuuteen – nyt sitäkin pitäisi osata johtaa!
 
Vaikka tuntuukin johtoa kuormittavalta lisävaatimukselta, työntekijöiden inhimillisiin tarpeisiin kannattaa vastata, sillä niiden merkitys tiedetään. Onneksi tuore tutkimustieto opastaa, miten turvallisuutta lisätään kohtaamisissa ja dialogissa. Tässä webinaarissa tarjolla on tutkittua tietoa siitä, mikä rooli psykologisella turvallisuudella on osana henkilöstöjohtamista, mitkä sen vaikutukset ovat yksilö- ja organisaatiotasolla, ja miten sen rakentumista omassa työympäristössä voi tukea.
 
Tervetuloa kuulemaan, miten henkilöstöstä saadaan kaikki tehot irti hyväntahtoisella johtamisella!
 
Puhujana: 

Pia Lappalainen on tekniikan tohtori ja englannin opettaja, joka toimii suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosenttina Maanpuolustuskorkeakoulussa ja suorituskyvyn johtamisen ja esihenkilöviestinnän dosenttina LUT-yliopistossa. Hän on Aallon lehtori ja Aalto University Executive Educationin senior advisor, sekä HY+:n Työyhteisösovittelun ohjelmajohtaja. Hänen väitöksensä johtajien tunneälystä voitti kansainvälisen SEFI-kilpailun.

Pian LinkedIn

Ilmoittautuminen alkaa: 04.01.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 27.02.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan