Oikeilla ratkaisuilla kiinni työntekijän alisuoriutumiseen

21.09.2023 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Työntekijä ei yllä toivottuun työsuoritukseen, ei osoita riittävää sitoutuneisuutta työtehtäviänsä kohtaan tai käytös ja toiminta kielivät quiet quitting -ilmiöstä. Esihenkilöllä, henkilöstöhallinnolla ja johdolla tulee olla työkalut siihen, kuinka haastavaa tilannetta lähdetään ratkaisemaan.
 
Mitä alisuoriutuminen itse asiassa tarkoittaa ja miten sitä mitataan? Miten työnantaja voi ennaltaehkäistä alisuoriutumista ja puuttua siihen eri tilanteissa? Entä voiko työntekijän työsuhteen päättää alisuoriutumisen perusteella?
 
Työoikeuden asiantuntijat asianajajat Marja Norrena ja Anniina Mäkikyrö vastaavat muun muassa näihin kysymyksiin ja antavat konkreettisia neuvoja käytännönläheisten esimerkkien avulla. Webinaarissa esitettäviä dioja ei ole välttämätöntä seurata, joten voit kuunnella tilaisuutta vaikka lenkkipolulta.
 
Asianajaja, varatuomari Marja Norrena ja asianajaja Anniina Mäkikyrö ovat erikoistuneita työoikeuteen ja riidanratkaisuun. He neuvovat Lieke Asianajotoimiston asiakkaita päivittäisissä työoikeudellisissa kysymyksissä ja avustavat asiakkaita konfliktitilanteissa.
 
#työoikeus #alisuoriutuminen #työoikeusasiantuntija

Ilmoittautuminen alkaa: 03.08.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 20.09.2023

Ilmoittaudu tapahtumaan