Miten varmistaa johtajan menestyminen uudessa roolissa? Miten HR voi olla tukena?

10.11.2021 klo 09:15 - 10:30

Osoite: Zoom-meeting
Järjestäjä: Työnohjaus ja Coaching -verkosto

Miten varmistaa johtajan menestyminen uudessa roolissa? Miten HR voi olla tukena?

LinkedIn tuntuu olevan täynnä uusia nimityksiä tänä syksynä. Siksi tämän webinaarin aihe on todella ajankohtainen.

Yleisesti puhutaan, että ensimmäiset 90 päivää uudessa roolissa on merkittävä ajanjakso, joka saattaa määritellä sen, menestyykö johtaja roolissaan vai ei. Jos johtaja ei suunnittele ennakkoon ja vältä kriittisiä virheitä ensimmäisten kuukausien aikana, hän voi saada aikaan sellaista hallaa, että jälkiä korjataan vielä vuosia myöhemmin…

Yllättävän usein törmään johtajiin, jotka ovat lähdössä innoissaan ”soitellen sotaan” uuden organisaation palvelukseen. Innokkuudessa ei ole mitään pahaa. Päinvastoin. Johtaja-asemassa on vain syytä vähän myös suunnitella – erityisesti niitä ensimmäisiä kuukausia.

Liian usein olen myös valmentamassa organisaatioissa, kun niitä jälkiä korjataan. Ei ole vain klisee, kun sanotaan ”Viime kädessähän tämä on johtamisongelma…”

Kun havaitsen innokasta ”soitellen sotaan” meininkiä, haastan johtajaa aiheesta ”Miten varmistat menestymisesi uudessa roolissasi?”

Tässä webinaarissa jaan maistiaisia keskusteluista ja Executive Coaching -työkalusta, joita käytän, jotta coachaamani johtajat menestyvät.

- Miten välttää kriittiset virheet, tiedostaa ja ymmärtää uuden organisaation kulttuuri ja sisäinen politikointi?
- Miten luoda pohja siihen, että saa tuloksia aikaiseksi?

Tule keskustelemaan webinaarin aiheesta. Miten teidän organisaatiossa varmistetaan uuden johtajan menestyminen roolissaan? Miten HR voi olla tukena? Voimme kaikki oppia toisiltamme vielä lisää.

Webinaarin ja keskustelun fasilitoinnin vetää HENRY:n Työnohjaus ja Coaching -verkoston toinen emäntä Mira Silvonen omiin asiakaskokemuksiinsa ja käyttämiinsä työkaluihin pohjautuen Executive & Team Coachina sekä Coaching-taitojen kouluttajana.

Ilmoittaudu mukaan!
 
toivottavat Mira ja Kirsi
 
Työnohjaus ja Coaching -teemaverkoston (TOC) vetäjät Executive & Team Coach ja coaching-taitojen kouluttaja Mira Silvonen @Coaching Partner sekä työnohjaaja, ryhmä- ja tiimicoach Kirsi Valto @K.V. Konsultointi- ja ohjauspalvelut
 

Ilmoittautuminen alkaa: 27.10.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 09.11.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Mira Silvonen