Miten luoda eettisistä arvoista ja oikein toimimisen kulttuurista yritykselle kilpailuetua? +WEBINAARI

28.02.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry
Yhteistyössä: Niina Ratsula

Liiketoiminnan eettisyys, vastuullisuus ja arvojen mukainen johtaminen ovat olleet tänä vuonna tapetilla enemmän kuin koskaan. Organisaatiot koosta ja toimialasta riippumatta ovat joutuneet tarkastelemaan omia toimintatapojaan vastatakseen sidosryhmien kasvaviin odotuksiin. Suomessa liiketoimintaetiikan kysymykset usein liittyvät tilanteisiin, joissa ei suoraan toimita lainvastaisesti, mutta eettisen kompassin esiin kaivamista tarvitaan. Hyvä veli –verkostoja, pelolla johtamista, suosikkijärjestelmiä, silmien sulkemista, ongelmien peittelyä, konfliktien välttämistä ja niin edelleen.
 
Miten luoda oikein toimimisesta osan jokapäiväistä työkulttuuria? Miten edistää työkulttuuria, jossa epäkohtiin saa ja uskalletaan puuttua? Miten liiketoimintaetiikka eroaa yritysten yhteiskuntavastuusta? Mitä on suomalainen korruptio? Aiheeseen sinut johdattelee liiketoiminnan ja työelämän eettisyyden asiantuntija Niina Ratsula, joka viime keväänä irtisanoutui pestistään Kemiran globaalin Ethics & Compliance –toiminnon johtajana ja perusti yrityksen, Code of Conduct Companyn, jonka tavoitteena on edistää työelämän eettisyyttä ja hyvää hallintoa Suomessa. Niina on suosittu luennoitsija, tietokirjailija ja vastuullisen johtamisen puolesta puhuja. Yrittäjyyden ohella Niina viimeistelee aiheesta väitöskirjaa sekä kirjoittaa parhaillaan neljättä tietokirjaansa joka kantaa työnimeä ”Oikein toimimisen kulttuuri”.
 
Tilaisuudessa Niina raottaa myös parhaillaan meneillään olevan Ethics@work -kyselyn alustavia tutkimustuloksia, jonka viralliset tulokset julkistetaan huhtikuussa. Kysely on auki kaikille Suomen ja Ruotsin työelämän edustajille – myös sinä voit käydä vastaamassa kyselyyn ja näin olla mukana edistämässä keskustelua työelämän eettisyydestä!

Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 27.02.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan