Mistä syntyy tuotannosta vastaavan ja henkilöstöjohtajan tuloksellinen yhteistyö?

18.10.2022 klo 08:00 - 10:00

Osoite: Skanska-talo, Nauvontie 18, 00280 Helsinki
Järjestäjä: HENRY Fellows -verkosto

HENRY Fellows järjestää vuoden 2022 aikana sarjan tilaisuuksia, joissa käsitellään HR-johdon yhteistyötä organisaation muiden toimintojen kanssa.

Talouden ja myynnin tilaisuuksien jälkeen on nyt vuorossa mielenkiintoinen yhteistyö tuotannon ja henkilöstöjohdon välillä. Tavoitteena on löytää hyviä käytäntöjä ja kuulla ratkaisuja tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittämisestä tehokkaan yhteistyön avulla. Kuulemme myös odotuksista ja mahdollisista haasteista.  

Tuotannon näkökulmasta tilaisuudessa alustaa Skanskasta tulosyksikönjohtaja Juha-Matti Kujanpää ja henkilöstöjohdon näkökulmasta Skanskan Suomen henkilöstöjohtaja Nina Jankola-Väntär sekä työhyvinvointipäällikkö Helena Pekkanen. Tilaisuuteen sisältyy yhteistä pohdintaa ja keskustelua teemasta.

Klo 8.00 – Kahvit ja tervetuloa
Klo 8.15 – Esitykset alkavat
Klo 10.00 – Tilaisuus päättyy

Halutessasi voi lähettää kysymyksiä ja aihetoiveita Ninalle (nina.jankola-vantar@skanska.fi) tai HENRY Fellowsin vetotiimiin Anitta Niemelälle (anitta@anittaniemela.fi).

Tervetuloa! 

Huom! Tämä tilaisuus on HENRY Fellows-verkoston jäsenille, joille on lähetetty erillinen kutsu ja ilmoittautumislinkki sähköpostilla. HENRY Fellows on ainoa HENRYn verkostoista, jonka jäsenyyttä haetaan erikseen. Haku on nyt auki 9.10.2022 saakka, klikkaa tästä.
Muihin verkostoihin voit liittyä omalla jäsensivullasi. 

Ilmoittautuminen alkaa: 05.09.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 13.10.2022