Lähijohtajan työkalupakki 19.5.2021

19.05.2021 klo 14:30 - 16:00

Järjestäjä: Henrietta Oy

Vinkkejä lähijohtamiseen - uuden lähijohtajan työkalupakki
 
Oletko uudessa roolissa ihmisten johtamistehtävässä? Hyödynnä vinkit lähijohtamiseen kolmiosaisessa osallistavassa verkkovalmennuksessa. Koulutus toteutetaan Howspace-alustalla.
 
Valmennuksen sisältö
 
Osa 1
Mitä uusi rooli tarkoittaa käytännössä? Mitä tehtäviä lähijohtamiseen kuuluu? Miten jaan aikaani asiantuntijatehtävien ja ihmisten johtamisen välillä? Mitä huomioitavaa etätyöskentelyn johtamisessa?
 
Osa 2
Mitä uusi työ tarkoittaa vastuiden, velvoitteiden ja oikeuksien kannalta? Miten selvitä työlainsäädännön pykälistä? Mitkä ovat keskeisimmät huomioitavat asiat arjen työn kannalta?
 
Osa 3
Miten johtaa erilaisia osaavia ihmisiä? Miten kannustaa itseohjautuvuuteen? Miten voin soveltaa valmentavan johtamisen keinoja? Miten parantaa viestintää ja vuorovaikutusta?
 
Tärkeä osa valmennusta on yhteiset keskustelu- ja pohdintahetket virtuaalisella dialogialustalla.
 
Mitä hyödyt?
Saat tuhdin kattauksen ajateltavaa, käytännön testattuja vinkkejä, uusia oivalluksia ja ennen kaikkea varmuutta uuteen tehtävääsi. 
#ihmistenkanssahuipulle
 
Aikataulu
Ke 19.5. klo 14:30 - 16:00
Ma 24.5. klo 14:30 - 16:00 
To 27.5. klo 14:30 - 16:00
 
Valmentajana toimii Riitta Hyppänen, jolla runsaasti kokemusosaamista työelämän uudistamisesta ja johtamisesta sekä näkemyksellisyyttä uudistumiseen ja johtajuuden kehittämiseen. Riitta on valmennustyön lisäksi myös tietokirjailija – monet tuntevat hänet kirjasta Esimiesosaaminen – liiketoiminnan menestystekijä sekä HENRY ry:n juhlakirjasta Työhyvinvointi johtaa tuloksiin. Riitan motto on ”Kaikki kiteytyy kasvuun”.
 
Riitta haluaa vahvistaa valmennettaviensa osaamista sekä heidän uskoa omiin kykyihinsä ja rohkaista jatkuvan oppimisen tielle. Jos sinulla on kysymyksiä valmennuksen sisällöstä, tavoitat Riitan sähköpostilla riitta.hyppanen@cmhr.fi. Lisätietoa Riitan ajatuksista www.riittahyppanen.fi.
 
Hinnat ja ilmoittautuminen
- Jäsenetuhinta HENRYn jäsenille on 190,00 € + alv 24%. Hyödynnä jäsenetusi ja ilmoittaudu heti (paikkoja rajoitetusti).
- Voit ilmoittautua mukaan valmennukseen, vaikka et olisi vielä HENRYn jäsen. Ei-jäsenen hinta on 290,00 € + alv 24%.
 
Ellet ole vielä jäsen ja haluat hyödyntää verkkovalmennuksen edullisemman jäsenetuhinnan ja liittyä HENRYn jäseneksi, tee jäsenhakemus TÄÄLLÄ ennen ilmoittautumista valmennukseen.

HENRYn henkilöjäsenyys maksaa 140 €/kalenterivuosi ja liittymismaksu on 50 €. Mainitse jäsenhakemuksen lisätiedoissa ”Uuden lähijohtajan työkalupakki” ja säästät myös uuden jäsenen liittymismaksun 50,00 €!
 
Mikäli organisaatiostasi on kiinnostuneita kolme tai enemmän, pyydä ryhmätarjous henry@henry.fi.
 
Ilmoittautumisaika päättyy 5.5.2021. Jotta varmistat paikkasi, tulee osallistumismaksu olla maksettuna viimeistään 10.5.2021.
 
Huomaathan, että mikäli minimimäärää osallistujia ei saada, voidaan valmennus siirtää tai perua kokonaan.
 
Peruutusehto: Viimeinen peruutuspäivä on 7.5.2021. Sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Voit ilmoittaa tilallesi toisen henkilön samasta yrityksestä ilman erillistä veloitusta.

Ilmoittautuminen alkaa: 22.03.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 10.05.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan