Kun henkilöstöjohtaja kohtaa kriisin

12.09.2019 klo 09:00 - 10:30

Osoite: HENRYn toimisto, Keskuskatu 5 B, 8.krs, Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Kriiseistä selviää parhaiten, kun ne tunnistaa ja niihin varautuu jo ennakolta. Henry ry:n jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita ajankohtaistilaisuuteen oppimaan lisää kriiseihin valmistautumisesta - ja niiden hallinnasta silloin, kun tilanne on jo päällä.  
 
Aamu käynnistyy tietoiskulla kriisiviestinnän tuoreimmista tuulista. Käymme läpi, miten poikkeustilanteiden hallinta ja viestintä kytkeytyvät HR:ään. Tästä jatkamme käytännönläheisellä, suoraan henkilöstöjohdon vastuualueseen liittyvän kriisin simulointiharjoituksella.
 
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:n kanssa. Tilaisuuden vetäjinä toimivat Pohjoisrannan kokeneet konsultit Esa Laurila ja Anu Heinonen.
 
Esa Laurila on Pohjoisrannan perustajaosakas ja erikoistunut viestinnän strategiseen suunnitteluun, kriisiviestintään ja maineenhallintaan. Esa on auttanut satoja yritysten ja yhteisöjen avainhenkilöitä sekä asiantuntijoita kehittämään kriisiviestintävalmiuksiaan.
 
Anu Heinonen on keskittynyt erityisesti taloudelliseen viestintään sekä muutos- ja strategiseen viestintään. Konsultointitaustan lisäksi Anulla on 15 vuoden kokemus vaativista viestinnän tehtävistä suomalaisissa pörssiyhtiöissä.

Ilmoittautuminen alkaa: 04.06.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 11.09.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan