Juristin vinkit alisuoriutumiseen puuttumiseksi

29.02.2024 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Teams-meeting
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Alisuoriutuminen on varsin yleinen haaste työpaikoilla. Työnantajalla on oikeus odottaa työntekijöiltä aktiivisuutta, myönteistä asennetta työhön ja tehokkuutta. Mutta mitä työntekijältä ylipäänsä voi odottaa? Aamuwebinaarissa kuulet käytännönläheisiä keinoja alisuoriutuvien työntekijöiden johtamiseen juridisesta näkökulmasta, kuten esimerkiksi miten tavoitteet tulisi asettaa ja miten laaditaan suorituksenparantamissuunnitelma.

Puhujana:

Alexa Kavasto VALO Partners Oy:stä on työoikeuteen erikoistunut asianajaja, yrittäjä, jonka mielestä juridiikan on oltava ymmärrettävää, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä. Alexalla on usean vuoden monipuolinen kokemus erilaisten työsuhteeseen liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta. Työoikeus on Alexan intohimo, minkä takia hän tekee toimeksiantojen ohella yliopistolla työoikeuden alaan kuuluvaa väitöskirjaa ja luennoi.
Alexa on kirjoittanut useita työoikeudellisia julkaisuja ja kirjoja. Niissä on käsitelty erityisesti työntekijän terveydentilaan ja työkykyyn liittyviä teemoja. Alexan väitöskirjatyö keskittyy työnantajan velvoitteisiin työntekijän työkyvyn alentuessa.

Ilmoittautuminen alkaa: 04.01.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 28.02.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan