Jotain täysin uutta työ- ja toimintakyvyn mittauksessa ja ennaltaehkäisyssä!

31.08.2022 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Zoom
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Sairaspoissaolojen yhtenä suurena tekijänä on tuki- ja liikuntaelinten ongelmat, jotka laskevat työntehon myös alhaiseksi jo ennen itse poissaoloja. Tuki- ja liikuntaelinten ongelmista johtuvat sairaspoissaolot ovat myös usein hyvin pitkiä ja näin ollen kalliita työnantajalle. Miten näitä ongelmia pystyttäisiin ennaltaehkäisemään? Tule kuulemaan uudesta mittaustekniikasta, jolla pystytään mittaamaan tuki- ja liikuntaelinten liikeradat helposti ja yksilöllisesti.

Suomalainen terveysteknologia yritys on kehittänyt tavan, jolla kartoitetaan työkykyriskejä ja nostetaan toimintakykyä yksilöllisesti. Henkilökohtainen valmentava mittaustuokio kestää vain 20min ja se motivoi sekä antaa omalle keholle tarvittavat harjoitteet, joilla kehon jarrut poistuvat ja toimintakyky kasvaa. Kyseisellä konseptilla on jo yli 11 000 testiä takana ja se se on työhyvinvoinnin lisäksi käytössä mm huippu-urheilussa sekä medikaali- että valmennuspuolella. 

Tule kuulemaan miten kehon liikeradoilla voi olla niin suuri merkitys hyvinvoinnissa ja työelämässä, miten kaikki käytännössä toimii ja mitä tuloksia konseptilla on saavutettu yrityksissä, terveydenhuollossa ja urheilussa. 

Webinaarin pitää Jarkko Kortelainen joka on tutkinut kehon liikeratojen vaikutuksia toiminta- ja suorituskykyyn sekä hyvinvointiin jo 20 vuotta.

LinkedIn: Jarkko Kortelainen 

TE3 OY

Suomalainen terveysteknologia yritys, joka on tutkinut kehon liikeratoja ja niiden vaikutuksia hyvinvoinnissa ja urheilussa jo yli 6 vuotta

Patentoimallamme TE3 Älykepillä on testattu ammattilaisten toimesta jo yli tuhansia ihmisiä työssäkäyvistä huippu-urheilijoihin ja nuorista ikääntyviin


Näitä digitaalisia TE3 Toimintakykyanalyysejä on takana jo yli 11 000, 44 eri maassa, joiden avulla olemme nousseet alan johtavaksi asiantutijaksi tuki- ja liikuntaelinten mittaamisessa ja analysoinnissa.

Tilaisuus pidetään Zoomilla

Ilmoittautuminen alkaa: 30.05.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 30.08.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan