Johtamisilluusioiden purkutalkoot

19.04.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Onko sinulla työyhteisöstäsi havaintoja siitä, että määritelty ja todellinen johtaminen ja työyhteisökokemus ovatkin kaksi eri kokemusta?  Mihin tulee tietoisesti kiinnittää huomio, jotta mm. johtamisen kehittämisenne ei rakenna yhteisöönne kahden todellisuuden harhaa? 

Jokainen meistä on ollut mukana määrittelemässä organisaation arvoja, johtamisen kulmakiviä ja kulttuurin tavoitetilaa. Usein todellinen kokemus jää kuitenkin kauas fantastisista määrittelyistä. Mitä tästä kokemuksestamme tulisi oppia? 

Webinaarissa autetaan sinua hahmottamaan johtamisen kehittämistä kahden todellisuuden tarkastelulla mm. seuraavien näkökulmien avulla:
 
• Mitä hyötyä on tutkia määritellyn ja todellisen johtamisen välistä kokemusta? Mitä silloin tutkimme? Miten parannamme saadun tiedon avulla halutun kaltaista johtamista käytännössä?? 

• Mitä asioita yritysjohtona ja HR:nä huomioimme johtamisen kehittämisessämme jatkossa tietoisemmin, jotta kehitämme todellista johtamista emmekä vahvista sen illuusiota?

HENRYn webinaarissa 19.4. klo 9–10 Renesansin organisaatiokonsultit Olli-Pekka Ihalainen ja Niclas Lindgren avaavat syitä sille, miksi määrittelyt ja kokemus eivät tyypillisesti työyhteisöissä kohtaa. Webinaarista saat HR:nä keinoja tehdä tilanteen näkyväksi ja rohkeutta ottaa asia perustellen puheeksi mm. johtoryhmässä.  
 
 
Olli-Pekka Ihalainen on johtamiskulttuurin ja tuloksellisen vuorovaikutuksen kehittämiseen erikoistunut asiantuntija. Olli-Pekan erityisosaaminen selvittää ja ratkaisee työyhteisön johtamiseen ja yhteistyöhön liittyviä vinoutumia ja rakentaa tuloksellista yhteisövalmiutta. 
 
Niclas Lindgrenin erityisosaamista ovat ketterät strategiat, asiakasohjautuvuus, palvelukehittäminen ja tulevaisuuden toimintamallien rakentaminen. Hänellä on pitkä kokemus sekä kotimaisissa että ulkomaisissa organisaatioissa.
 
HENRYn platinakumppani Renesans Consulting on kumppanisi uudistumisen kaikissa vaiheissa ja kaikilla tasoilla. Olemme erikoistuneet tulevaisuuden ennakointivalmiuksien rakentamiseen, uusiin organisoitumisen malleihin ja ihmiseen murroksessa.  
Tutustu meihin:?www.renesans.fi?ja ota uudistajayhteisömme seurantaan Twitterissä @RenesansOy sekä?LinkedInissä.
 
 

Ilmoittautuminen alkaa: 09.03.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 18.04.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan