Johtamisilluusioiden purkutalkoot, osa 2

30.08.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

HR:n toiveesta järjestämme jatko-osan erinomaisen palautteen saaneelle Johtamisilluusioiden purkutalkoot -webinaarille tiistaina 30.8.2022 kello 9–10.   
 
Illuusio työyhteisössä on kollektiivisesti määritelty asia (esim. hyvä johtaminen), jonka emme kuitenkaan koe konkretisoituvan määritelmänsä mukaisesti. Syntyy ristiriitainen työyhteisökokemus – Kerromme jotakin, mutta koemmekin jotain muuta. 

Webinaarissa tarkastelemme uskomusten ja määrittelyjen sekä todellisuuden muodostamaa ristiriitaa ja sen tasapainottamista. Illuusio on kuilu uskomuksen ja määritelmän sekä koetun todellisuuden välillä.
Jaamme havaintoja siitä, miten jotkut yhteisöt onnistuvat rakentamaan toteuttamiskelpoisia määritelmiä, mutta toiset luovat ja vahvistavat illuusioita – usein tahtomattaan. 
  
Tarkastelumme perustuu useista työyhteisöistä tehtyihin konkreettisiin havaintoihin ja antaa sinulle eväitä tehdä sekä viisaampaa määrittelyä että sen toteuttamista työyhteisössäsi.  
 
Merkitse aika jo kalenteriisi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, vaikka et olisi osallistunut ensimmäiseen webinaariin aiheesta. Tapaamisiin elokuussa!  
 
Puhujina:

Olli-Pekka Ihalainen on johtamiskulttuurin ja tuloksellisen vuorovaikutuksen kehittämiseen erikoistunut asiantuntija. Olli-Pekan erityisosaaminen selvittää ja ratkaisee työyhteisön johtamiseen ja yhteistyöhön liittyviä vinoutumia ja rakentaa tuloksellista yhteisövalmiutta. 
Niclas Lindgrenin erityisosaamista ovat ketterät strategiat, asiakasohjautuvuus, palvelukehittäminen ja tulevaisuuden toimintamallien rakentaminen. Hänellä on pitkä kokemus sekä kotimaisissa että ulkomaisissa organisaatioissa.
 
HENRYn platinakumppani Renesans Consulting on kumppanisi uudistumisen kaikissa vaiheissa ja kaikilla tasoilla. Olemme erikoistuneet tulevaisuuden ennakointivalmiuksien rakentamiseen, uusiin organisoitumisen malleihin ja ihmiseen murroksessa. Me kysymme parempia kysymyksiä!

Tutustu meihin: www.renesans.fi ja ota uudistajayhteisömme seurantaan Twitterissä @RenesansOy sekä LinkedInissä.

Käy vastaamassa myös Renesannssin järjestämään lyhyeen (max 5min)  kyselyyn työelämän illuusioista, KYSELYYN PÄÄSET TÄSTÄ

Ilmoittautuminen alkaa: 30.05.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 29.08.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan