HENRY Fellowsin teemailta Kone Oyj:n pääkonttorissa

29.11.2022 klo 16:30 - 18:00

Osoite: Kone, Keilasatama 3, 02150 Espoo
Järjestäjä: HENRY Fellows -verkosto

HENRY Fellows järjestää vuoden 2022 aikana sarjan tilaisuuksia, joissa käsitellään HR-johdon yhteistyötä organisaation muiden toimintojen kanssa.

Talouden, myynnin ja tuotannon jälkeen on nyt vuorossa mielenkiintoinen keskustelu yhteistyöstä tuotekehityksen ja henkilöstöjohdon välillä.
 
HENRY Fellowsin teemailta Kone Oyj:n pääkonttorissa, Keilaniemessä
 
Tiistai 29.11. klo 16.30-18.00
Kone Oyj:n pääkonttori, Keilasatama 3, 02150 Espoo
 
HR OPPIMASSA TUOTEKEHITYKSEN KANSSA – CASE KONE: TUOTEKEHITYKSEN TRANSFORMAATION JOHTAMINEN
  
Ohjelma: 
*Tilaisuuden avaus ja teemat, Antti Uski, CHRO, Betolar / Henry Fellows verkoston ohjausryhmän jäsen
*Koneen HR tänään & mikä on keskeistä tuotekehityksen HR:ssä juuri nyt, Tiina Takala, Head of HR, Kone Technology and Innovation
*Keynote: R&D:n ketterä transformaatio henkilöstöjohtamisen näkökulmasta - keskeiset huomiot HR:lle. Sami Salento, Transformation Lead, Kone Oyj (esim. 40 minuuttia)
*Kommenttipuheenvuoro Jarno Poskela, CTO, Betolar Oyj
*Keskustelu, fasilitoijana Antti Uski
 
Puhujien esittelyt:
 
Keynote speaker Sami Salennolla (DI, EMBA) on pitkä kokemus tuotekehityksen johtamisesta ja kehittämisestä. Sami Salento on toiminut Koneen R&D organisaatiossa vuodesta 2009. Tällä hetkellä hän vastaa Koneen tuotekehityksen transformaation johtamisesta. Keskeisenä tehtävänä on ollut siirtyä matriisista kompetenssipohjaiseksi organisaatioksi. Sami on luvannut avata näkökulmia ja oppeja, joita transformaatiovaihe on nostanut esiin. Erityisesti keskitymme vaikutuksiin ja huomioihin, joita transformaatiolla on ollut henkilöstöjohtamiseen. Samalla Sami tulee avaamaan esityksessään yleisemmin huomioitaan R&D ja HR:n rajapinnasta.
 
Tiina Takala on kokenut HR-johtaja ja toiminut Koneen globaalissa HR- organisaatiossa vuodesta 2012 alkaen, ensin Koneen henkilöstön kehittämisestä vastavana johtajana  ja nyt parin vuoden ajan Koneen teknologia- ja innovaatio -organisaation HR-vetäjänä. Ennen Kone-uraa Tiinalla on pitkä kokemus mm. Nokiasta.
 
Jarno Poskela vastaa Betolarin materiaaliteknologian tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä digitaalisesta alustakehityksestä. Jarno on työskennellyt urallaan useissa tutkimuksen, tuotekehityksen ja innovaatiotoiminnan asiantuntija- ja johtotehtävissä.  Hän siirtyi Betolarille Neste Oyj:n innovaatio-organisaation johtotehtävistä, missä hänen vastuullaan vuosina 2019–2022 ovat olleet muun muassa innovaatiokyvykkyyden, T&K-prosessien ja digitalisaation kehittäminen.
 
Antti Uski on Henry Fellows-verkoston ohjausryhmän jäsen. Päätyönään hän toimii Betolar Oyj:n henkilöstöjohtajana. Hänen keskeinen HR-kokemuksensa pohjautuu kemianteollisuuden Kiilto Family -konserniin, jonka henkilöstötoiminnosta hän vastasi pitkään.
 
Tervetuloa mukaan!
 

Huom! Tämä tilaisuus on HENRY Fellows-verkoston jäsenille, joille on lähetetty erillinen kutsu ja ilmoittautumislinkki sähköpostilla. HENRY Fellows -verkosto on HENRYn kokeneiden jäsenten, vaativissa HR-tehtävissä työskentelevien executive-tason jäsenten ammatillinen vuoropuhelu ja on HENRYn verkostoista ainoa, jonka jäsenyyttä haetaan erikseen. Tutustu Fellows-verkostoon tästä
 
 

Ilmoittautuminen alkaa: 13.09.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 22.11.2022