Haluatko vaikuttaa positiivisesti organisaatiosi hyvinvointiin ja tuloksellisuuteen? - konkreettisia näkökulmia tunneälyn merkityksestä HR:lle ja kaikille ihmisten johtamisen parissa työskenteleville

04.05.2021 klo 16:00 - 18:00

Osoite: Etäyhteys
Järjestäjä: HENRY Fellows -verkosto

Miksi sinun kannattaa tietää, mitä tunneäly on? Ja mistä sitä oikein saa?
 
Tutkimusten mukaan tunneäly on menestyjien ja työelämän huippujen hallitsema taito. Tunneäly on taito, jolla voimme edesauttaa omaa ja muiden menestystä sekä hyvinvointia. Tunneäly ei ole periytyvä ja pysyvä ominaisuus, vaan tunneälyään voi tietoisesti kehittää halutuilla osa-alueilla. Tunneäly ei ole jotain epämääräistä, vaan sitä voidaan mitata ja kuvata konkreettisella tavalla.

Organisaatiot hyötyvät tunneälykkäistä työntekijöistä*:

• Parempi tuottavuus, korkeampi työtyytyväisyys, pienempi lähtövaihtuvuus.
• Parempi hyvinvointi, muutosavoimuus ja vähentynyt työpaikkojen menettämisen pelko.
• Organisaatiot voivat saavuttaa tuottoa jopa neljä kertaa enemmän investoimalla tunneälytaitoihin.

Tässä tilaisuudessa tutustut konkreettisesti Emotional Quotient-Inventory 2.0® -tunneälyn malliin. EQ-i 2.0 on käytössä yli 60 maassa, mm. yrityksissä kuten Google, GE ja Intel rekrytoinneissa ja kehitysohjelmissa.

Tule mukaan laittamaan tunneälyn hyrräsi hyvään vauhtiin!

OHJELMA:
 
- Mitä tunneäly on?
- Tutkimustuloksia tunneälystä
- EQ-i 2.0 tunneälyn malli
- Keskustelua ja pohdintaa
 
Valmentaja: Hilkka-Maija Katajisto, tunneälykouluttaja, partner, Workplace Nordic.

Hilkka-Maija on tunneälyn, persoonallisuuden ja johtamisen pitkän linjan asiantuntija. Hän on EQ-i 2.0® ja WorkPlace Big Five Profile™ -työkalujen Master Trainer. Hilkka-Maija on toiminut johtamisen kehittäjänä niin johtajien coachina ja johtoryhmien sparraajana kuin myös kansainvälisten yritysten johtoryhmän jäsenenä. Hän on uransa aikana työskennellyt muun muassa henkilöstö­johtajana, suorahaku­konsulttina ja muutos­valmentajana.

* Lähde: Capgemini Research Institute, Emotional Intelligence Research, Executive Survey, August–September 2019)

Huom. Tämä tilaisuus on rajattu HENRY Fellows-verkoston jäsenille, joille on lähetetty erillinen kutsu ja ilmoittautumislinkki sähköpostilla. 

HENRY Fellows on ainoa HENRYn verkostoista, jonka jäsenyyttä haetaan erikseen. Haku on auki muutaman kerran vuodessa ja siitä tiedotetaan uutiskirjeissä. Muihin verkostoihin voit liittyä omalla jäsensivullasi. 

Ilmoittautuminen alkaa: 27.01.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 02.05.2021

Kouluttajat:
Hilkka-Maija Katajisto, Workplace Nordic