Elinvoimaetu – missiona kestävän kasvun edelläkävijyys

28.09.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Paine ratkaista kestävän kehityksen haasteita koskettaa kaikkia yhteiskunnan toimijoita. Suomalaisille yrityksille näiden haasteiden ratkaiseminen yhteistyössä julkisen sektorin toimijoiden ja yliopistojen kanssa tarjoaa ennen näkemättömiä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Parhaimmillaan tämä yhteistyö tuottaa kaikkia osapuolia vahvistavan hyvän kierteen, elinvoimaedun.

Webinaarissa viitoitetaan kolmen toimintamallin ja käytännön esimerkkien avulla kulkua kohti kestävää kasvua ja elinvoimaetua. Lisäksi pyritään tuomaan lisävalaistusta niihin dynaamisiin kyvykkyyksiin, joilla toteutusvoima kohti elinvoimaetua vahvistuu. Edellisen pohjalta sanoma kohdennetaan niihin johtamiskäytäntöihin ja valmiuksiin, joita tulevaisuuden johtajilta ja asiantuntijoilta – elinvoimaedun arkkitehdeiltä – vaaditaan.
 
KTT Mikko Kososella on pitkä kokemus strategisesta johtamisesta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hän oli mukana Nokian menestystarinan rakentamisessa 1984-2007 ja Sitrassa Suomen uudistumiskykyä kehittämässä 2008-2020. Hän on Aalto yliopiston hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2019.

KTT, VTL Timo Santalainen on paneutunut strategiseen johtamiseen tutkijana akateemisessa maailmassa, käytännön johtajana sekä kansainvälisenä strategiakonsulttina. Hän on kirjoittanut 13 kirjaa, lukuisia kirjan lukuja ja artikkeleita. Hän on strategiverkosto STRATNETin perustaja ja toimitusjohtaja.


*Webinar perustuu keväällä 2022 ilmestyneeseen samannimiseen kirjaan (Docendo).

Huomio! Tämä webinaari on avoin kaikille, eli vaikka et olisi vielä HENRYn jäsen olet tervetullut mukaan!

Ilmoittautuminen alkaa: 23.08.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 27.09.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan