Case HAUS kehittämiskeskus Oy - mikä meillä toimii työyhteisön vuorovaikutuksessa ja miksi

27.09.2022 klo 16:30 - 17:30

Osoite: Webinaari
Järjestäjä: Työyhteisöviestinnän verkosto

Jatkuva parantaminen näkyy arjessamme. Olemme sen ansiosta löytäneet meille toimivan mallin mm. hyvään työyhteisön vuorovaikutukseen. Monella tapaa työpaikoilla vaikuttanut korona-aika ei meillä vaikuttanut tähän vuorovaikutuksen ja päivittäistekemisemme perustaan. Sen merkitys ja toimivuus sen sijaan korostuivat entisestään. Mallin, jossa jokaista tarvitaan ja kukaan ei jää yksin.
 
Tule mukaan kuulemaan, mikä on toiminut meillä ja mitä mahdollisia ideoita malli voisi tuoda oman organisaatiosi käytänteiden kehittämiseen.
 
Asiantuntija:
Tuija Salmikannas toimii HAUS kehittämiskeskus Oy:n hallintojohtajana ja tekee aktiivisesti asiakastyötä. Hänen taustansa on monipuolisissa, pääasiassa eri henkilöstöhallinnon tehtävissä eri toimialoilla. Tuijan sydän on aina sykkinyt kehittämiselle – myös oman osaamisensa kehittämiselle ja uudistumisen tärkeydelle. Jo tähän mennessä kertynyt osaaminen, kokemus sekä eri tavoin toteutunut vuorovaikutus ja yhteiskehittäminen mahtavien ihmisten kanssa näkyvät hänen tavassaan toimia tämänhetkisessäkin tehtävässä. Hän on mm. ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), sertifioitu systeeminen coach, FM, BBA.

Ilmoittautuminen alkaa: 15.08.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 27.09.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan