Agile HR Certified Practitioner -digitaalinen valmennusohjelma

26.09.2023 klo 00:00 - 00:00

Osoite: Etäyhteydellä
Järjestäjä: Henrietta Oy

Valmennusohjelma tarjoaa HR-ammattilaiselle osaamisen, ajattelumallit ja työkalut vaikuttavaan, strategiseen ja ketterään henkilöstöjohtamiseen sekä henkilöstökokemuksen muotoiluun.
 
Valmennus on:
- HR-ammattilaisten suunnittelema ja valmentama – ei teknologiakeskeistä ketteryyttä vaan rakennettu HR:lle
- Intensiivistä, käytännönläheistä ja vuorovaikutteista – pääset myös soveltamaan oppimaasi konkreettisiin HR-aiheisiin
- Soveltuu kaikenlaisille organisaatioille ja ketteryyden eri kypsyystasoille, täysin ketteristä organisaatioista hybridi-organisaatioihin, sekä myös tilanteiseen, joissa muutosmatka on vasta alkamassa

Edellisen elokuussa 2022 järjestetyn valmennuksen NPS oli täysi 100 ja keskiarvo 9,8.

Materiaalit ovat englanniksi, ketterä terminologia tulee tutuksi sekä suomeksi että englanniksi, keskustelut ja valmennus on suomeksi.
 
VALMENNUKSEN AIKATAULU: 
 
- Ti 26.9. pienryhmät tapaavat klo 13-14
- To 28.9. Sessio 1 klo 9 - 12
- Ti 10.10 Sessio 2 klo 9 - 12
- Ti 24.10 Sessio 3 klo 9 - 12
- Ti 31.10. Sessio 4 klo 9 - 12

Ryhmätyöt:
- to 5.10 klo 9 - 11
- to 12.10 klo 9 - 11
- to 26.10 klo 9 - 11
- to 2.11 klo 9 - 10.30

Lue lisää sinua varten kootusta tietopaketista

Tutustu myös yleisiin sopimusehtoihin täällä

Valmennus toteutetaan etäyhteydellä. 

VALMENTAJA:

Koulutuksen toteuttaa Agile HR Community ja kouluttajana toimii Riina Hellström. Riina on intohimoinen modernin henkilöstöjohtamisen ja organisaationkehittämisen uranuurtaja ja globaali ketterän HR:n vaikuttaja. Hänen johtamansa verkostokonsultointiyritys People Geeks on tunnettu ketteröittämisestä, transformaatioiden johtamisesta, HR-modernisoinnista ja muutosprojekteistaan.

Hän on perustanut kansainvälisesti tunnetun Agile HR Communityn vasta julkaissut kansainvälisesti kirjan ”Agile HR: Deliver Value in a changing world of work”. 

Riina toimii käytännönläheisenä konsulttina, johtajana, puhujana ja ammattivalmentajana sparraten asiakkaitaan ottamaan harppauksia kohti tervettä, tuottavaa ja ketterää organisaatiota. Hän on ensimmäinen HR johtaja joka saavutti Certified Scrum Professional tason, sekä Scrum at Scale valmentajan sertifioinnin. Riina on taustaltaan diplomi-insinööri, ja hänellä on myös soveltavan neurotieteen maisterintutkinto Middlesexin yliopistosta. Kun hän ei työskentele, kirjoita tai valmenna, hän rakastaa mökkeilyä, musiikkia, tanssimista ja ravintolaelämyksiä. 

HINNAT:
 
Jäsenetuhinta HENRYn jäsenille: 1620 € + alv 24%. Yhteensä 2008,80€

- Ei-jäsenten hinta 1800 € + alv. 24%.  Yhteensä 2232€. 

Jäsenhinta koskee myös kannatus- ja oppilaitosjäsenyyksiä. 

- Olet tervetullut mukaan vaikka et olisi HENRYn jäsen. Tutustu kuitenkin HENRYn jäsenyyteen ja jäsenetuihin tästä.  

Hyödynnä jäsenetusi ja ilmoittaudu heti (paikkoja rajoitetusti). 
 
Tämän valmennuksen laskuttaa Henrietta Oy. Huomioithan, että vain maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan valmennuksessa. 

HUOMAA PERUUTUSEHTOMME: 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, mutta voit siirtää paikkasi maksutta toiselle henkilölle.

Tutustu myös valmennuksen yleisiin ehtoihin

Emme voi taata toista samanlaista HENRYn valmennusta, joten osallistumista ei voi siirtää toiseen valmennukseen. Sairastumistapauksessa emme valitettavasti palauta suoritusta tai osaa siitä, mutta voit siirtää paikkasi toiselle henkilölle.

Huomaathan, että kouluttajalla on oikeus siirtää valmennusohjelma, mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu. 


Osallistujapalautetta:

Vahva suositus Agile HR sertifioinnille ajatuksen ohjaamisen työkaluna, joka opeillaan parantaa yhteistyötä ja raivaa kuiluja HRn sekä bisneksen välistä. Kun kaikilla on sama tavoite mielessä (asiakkaan etu) ja turhat esteet ajatustenkin tasolla on raivattu pois alta, niin voidaan keskittyä yhteisiin tuloksiin.” Taru Pietikäinen, Global Senior HR Business Partner, Kone Oyj
 
”Jos haluatte HR:ssä hyödyntää moderneja tapoja asiakkaiden mukaan ottamiseksi kehitystyöhön sekä HR:n palveluiden muotoiluun - tälle kurssille kannattaa tulla mukaan.”, Sari Autio, HRD Manager, LähiTapiola

 

Ilmoittautuminen alkaa: 16.02.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 12.09.2023

Ilmoittaudu tapahtumaan