Tulevaisuuden tekijät -verkosto hakee vetäjiä! 

HENRYn verkostotoiminnan perusajatuksena on yhteinen oppiminen ja jäsenten keskinäinen vuorovaikutus. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja tuo myös oman panoksensa yhteiseen työskentelyyn. Verkostoiminta on todettu antoisaksi tavaksi kohdata muita samoista asioista kiinnostuneita kollegoita.

Jos sinä saat kipinää ammatillista verkostoista, koet verkostotoiminnan omaksesi ja haluat vastata verkoston toiminnan suunnittelusta ja jäsentapaamisista, tule HENRYn verkoston vetäjäksi! Tähän verkostoon tarvitaan 1-2 vetäjää. Jos kiinnostuit, ota yhteys HENRYn toimistossa Kirsiin kirsi.haakana (a) henry.fi niin jutellaan lisää!  

Tervetuloa mukaan HENRY:n Tulevaisuuden tekijät -verkostoon!

HENRY:n Tulevaisuuden tekijät-verkosto starttaa uudelleen ja etsii mukaan uusia jäseniä. Ehkä Sinäkin olet yksi meistä?

Verkoston tarkoitus

Haluamme luoda helposti lähestyttävän ja rohkaisevan yhteisön heille, jotka kantavat vastuun tulevaisuuden työelämän rakentamisesta; ei vain reaktiivisesti reagoimalla, vaan visioimalla ja konkreettisesti toimimalla. Tulevaisuuden tekijöitä leimaavat teot oman kilpailu- ja tulevaisuuskyvyn vaalimiseksi ja halu ymmärtää muuttuvaa maailmaa. Meitä ei pelota jatkuva muutos, vaan se että emme olisi valmiita muuttumaan. Verkosto tarjoaa tiedonjakoa ja oivalluksia, mielenkiintoisia puhujia, virtuaalisia tapahtumia ja kohtaamisia sekä monialaisen verkoston, jonka kanssa kasvaa rohkeammaksi Tulevaisuuden tekijäksi.

Kenelle

• Olet vaihtanut muista tehtävistä HR:ään ja kaipaat vertaistukea jo kokeneemmilta HR-ammattilaisilta.
• Olet vasta alalle valmistunut innokas, tuleva HR-ammattilainen.
• Olet HR:n kokenut konkari, joka on valmis jakamaan oppimaansa ja kuulemaan tuoreita näkökulmia nuoremmilta ja alan vaihtajilta.

Osallistu keskusteluun ja verkostoidu

Liity Facebookin Tulevaisuuden tekijät-ryhmään tästä 

Lämpimästi tervetuloa mukaan Tulevaisuuden tekijäksi!