16.11.2020

Sysäys kohti uutta yhteisöllisyyttä

Syksyn 2020 Sysäys-webinaarin teemana on uusi yhteisöllisyys. Webinaarin järjestäjinä toimivat Haaga-Helian opiskelijat, joiden raikkaat ideat antavat tuoretta kipinää yritysten viestintään ja yhteisöllisyyteen.

Uusi yhteisöllisyys

Keväällä 2020 maailma meni sekaisin. Työyhteisöt siirtyivät ruutujen taakse, ja sosiaaliset kontaktit vähenivät minimiin. Maailmanlaajuisella koronapandemialla on ollut suuria vaikutuksia yhteisöjen toimintaan. Etäisyyden ottamisesta on tullut yritysten ja yksilöiden uusi normaali. Ihminen on kuitenkin sosiaalinen eläin, joka kaipaa juoruilua kahviautomaatilla, satunnaisia lounastapaamisia ja ideointisessioita kokonaisten ihmisten kesken.

Etätyöskentelyssä operatiivisen työn suorittaminen on hyvin mahdollista, jopa tehokkaampaa kuin perinteisessä toimistotyössä, mutta entä heikkojen verkostojen ylläpitäminen, luottamuksen luominen ja ristiriitojen selvittäminen? Etätyö saattaa näkyä heikentyneenä työilmapiirinä ja yksittäisen työntekijän työmotivaation laskuna. Muuttunut tilanne maailmalla on tuonut tarpeen luoda yhteisöllisyys uudelleen.

Mikä on Sysäys?

Sysäys-webinaarissa esitellään Haaga-Helian opiskelijoiden syksyn aikana kehittämiä yhteisöllisyyttä parantavia viestintäsovelluksia. Eri toimialoille kehitetyt ratkaisut vaihtelevat työilmapiiriä ja työmotivaatiota edistävistä sovelluksista aina viestinnän uusiin kanaviin. Osa töistä on toteutettu yhteistyössä asiakasyritysten kanssa, toiset vielä etsivät Sysäyksessä toimeksiantajaa.

Sysäys-webinaarissa saat virikkeitä uuden yhteisöllisyyden toteutumisesta yrityksessäsi. Pääset myös keskustelemaan ja jakamaan ajatuksiasi tulevien viestintäammattilaisten kanssa sinua kiinnostavista aihepiireistä. Sysäyksestä mukaasi viet aimo annoksen eväitä parantaa työyhteisöviestintää, työilmapiiriä sekä työntekijöidesi tai kollegojesi työmotivaatiota.

Ilmoittaudu nyt!

Sysäykseen pääset mukaan ilmoittautumalla HENRY ry:n tapahtumakalenterista. Webinaari järjestetään 19.11. klo 14-16 Zoom-verkkoalustalla, johon on rajallinen määrä osallistujia. Vielä mahdut mukaan!

Sysäyksen järjestää Haaga-Helian Luova toimisto Krean sekä tietotekniikan opiskelijat. Opiskelijoiden lisäksi tapahtumassa ovat mukana viestinnän ammattilaistet ProCom ry, henkilöstöjohdon ammattilaiset Henry ry sekä Liitoksen viestintävalmentajat.