Ensimmäinen kurssi tuli heti täyteen, joten kesän jälkeen alkaa odotettu uusi toteutus – varaa paikkasi jo nyt!

Suomenkielinen Agile HR Certified Practitioner -digitaalinen valmennusohjelma alkaa 12.8.2021

Valmennusohjelma tarjoaa HR-ammattilaiselle osaamisen, ajattelumallit ja työkalut vaikuttavaan, strategiseen ja ketterään henkilöstöjohtamiseen sekä henkilöstökokemuksen muotoiluun. Ilmoittautumisaika päättyy 7.6.2021.

Valmennus on

 • HR-ammattilaisten suunnittelemia ja valmentamia – ei teknologiakeskeistä ketteryyttä vaan rakennettu HR:lle
 • Intensiivistä, käytännönläheistä ja vuorovaikutteista – pääset myös soveltamaan oppimaasi konkreettisiin HR-aiheisiin
 • Soveltuu kaikenlaisille organisaatioille ja ketteryyden eri kypsyystasoille, täysin ketteristä organisaatioista hybridi-organisaatioihin, sekä myös tilanteiseen, joissa muutosmatka on vasta alkamassa

Materiaalit ovat englanniksi, ketterä terminologia tulee tutuksi sekä suomeksi että englanniksi, keskustelut ja valmennus on suomeksi.

Valmennuksen aikataulu on seuraava:

VALMENNUSSESSIOT

 • 12.8 torstai 13-14 Tutustumistapaaminen / pienryhmät
 • 17.8 tiistaina 9-12 Sessio 1
 • 24.8 tiistaina 9-12 Sessio 2
 • 31.8 tiistaina 9-12 Sessio 3
 • 7.9 tiistaina 9-12 Sessio 4


RYHMÄTYÖT

 • Pe 20.8. klo 9 - 11
 • Pe 27.8. klo 9 - 11
 • Pe 3.9. klo 9 - 11
 • Pe 10.9. klo 9 - 10

Lue lisää sinua varten kootusta tietopaketista

Koulutuksen toteuttaa Agile HR Community ja kouluttajana toimii Riina Hellström.

Riina on intohimoinen modernin henkilöstöjohtamisen ja organisaationkehittämisen uranuurtaja ja globaali ketterän HR:n vaikuttaja. Hänen johtamansa verkostokonsultointiyritys People Geeks on tunnettu ketteröittämisestä, transformaatioiden johtamisesta, HR-modernisoinnista ja muutosprojekteistaan. Hän on perustanut kansainvälisesti tunnetun Agile HR Communityn vasta julkaissut kansainvälisesti kirjan ”Agile HR: Deliver Value in a changing world of work”. Riina toimii käytännönläheisenä konsulttina, johtajana, puhujana ja ammattivalmentajana sparraten asiakkaitaan ottamaan harppauksia kohti tervettä, tuottavaa ja ketterää organisaatiota. Hän on ensimmäinen HR johtaja joka saavutti Certified Scrum Professional tason, sekä Scrum at Scale valmentajan sertifioinnin. Riina on taustaltaan diplomi-insinööri, ja hänellä on myös soveltavan neurotieteen maisterintutkinto Middlesexin yliopistosta. Kun hän ei työskentele, kirjoita tai valmenna, hän rakastaa mökkeilyä, musiikkia, tanssimista ja ravintolaelämyksiä.

Jäsenetuhinta HENRYn jäsenille on 1350 € + alv 24%. Hyödynnä jäsenetusi ja ilmoittaudu heti (paikkoja rajoitetusti).

Voit ilmoittautua mukaan vaikka et olisi HENRYn jäsen. Hintasi on silloin 1490€ + alv. 24%. Voit tutustua HENRYn jäsenyyteen ja jäsenetuihin tästä. 

Ilmoittautumisaika päättyy 7.6.2021.

Huomioithan, että vain maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan valmennuksessa ja osallistumismaksu tulee olla maksettuna viimeistään 21.6.2021.

Mikäli haluat lisätietoja käytännön seikoista, tutustuthan myös yleisiin sopimusehtoihin täällä

ILMOITTAUDU TÄSTÄ