Suomenkielinen Agile HR Certified Practitioner -digitaalinen valmennusohjelma alkaa jälleen 10.8.2022

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan! 

Valmennusohjelma tarjoaa HR-ammattilaiselle osaamisen, ajattelumallit ja työkalut vaikuttavaan, strategiseen ja ketterään henkilöstöjohtamiseen sekä henkilöstökokemuksen muotoiluun. 

Valmennus on

  • HR-ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama – ei teknologiakeskeistä ketteryyttä vaan rakennettu HR:lle
  • Intensiivistä, käytännönläheistä ja vuorovaikutteista – pääset myös soveltamaan oppimaasi konkreettisiin HR-aiheisiin
  • Soveltuu kaikenlaisille organisaatioille ja ketteryyden eri kypsyystasoille, täysin ketteristä organisaatioista hybridi-organisaatioihin, sekä myös tilanteiseen, joissa muutosmatka on vasta alkamassa

Materiaalit ovat englanniksi, ketterä terminologia tulee tutuksi sekä suomeksi että englanniksi, keskustelut ja valmennus on suomeksi.


Valmennuksen aikataulu on seuraava:

Valmennussessiot:

- 10.8.2022 keskiviikko klo 15-16, Tutustumistapaaminen / pienryhmät
- 17.8.2022 keskiviikko klo 9-12, Sessio 1
- 24.8.2022 keskiviikko klo 9-12, Sessio 2
- 31.8.2022 keskiviikko klo 9-12, Sessio 3
- 7.9.2022 keskiviikko klo 9-12, Sessio 4

Ryhmätyöt:

- 19.8.2022 perjantai klo 9-11
- 26.8.2022 perjantai klo 9-11
- 2.9.2022 perjantai klo 9-11
- 9.9.2022 perjantai klo 9-10.30

Lue lisää sinua varten kootusta tietopaketista

Ilmoittaudu tästä


Koulutuksen toteuttaa

Koulutuksen toteuttaa Agile HR Community ja kouluttajana toimii Riina Hellström.

Riina on intohimoinen modernin henkilöstöjohtamisen ja organisaationkehittämisen uranuurtaja ja globaali ketterän HR:n vaikuttaja. Hänen johtamansa verkostokonsultointiyritys People Geeks on tunnettu ketteröittämisestä, transformaatioiden johtamisesta, HR-modernisoinnista ja muutosprojekteistaan.

Hän on perustanut kansainvälisesti tunnetun Agile HR Communityn vasta julkaissut kansainvälisesti kirjan Agile HR: Deliver Value in a changing world of work”.

Riina toimii käytännönläheisenä konsulttina, johtajana, puhujana ja ammattivalmentajana sparraten asiakkaitaan ottamaan harppauksia kohti tervettä, tuottavaa ja ketterää organisaatiota. Hän on ensimmäinen HR johtaja joka saavutti Certified Scrum Professional tason, sekä Scrum at Scale valmentajan sertifioinnin. Riina on taustaltaan diplomi-insinööri, ja hänellä on myös soveltavan neurotieteen maisterintutkinto Middlesexin yliopistosta. Kun hän ei työskentele, kirjoita tai valmenna, hän rakastaa mökkeilyä, musiikkia, tanssimista ja ravintolaelämyksiä.


Hinnat ja ilmoittautuminen 

Jäsenetuhinta HENRYn jäsenille on 1490 € + alv 24%. Hyödynnä jäsenetusi ja ilmoittaudu heti (paikkoja rajoitetusti).

Olet tervetullut mukaan vaikka et olisi HENRYn jäsen. Hintasi on silloin 1650€ + alv. 24%. Tutustu HENRYn jäsenyyteen ja jäsenetuihin tästä.

Huomioithan, että vain maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan valmennuksessa. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna viimeistään 26.6.2022. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle laskun, jonka maksuehto on 14 päivää. Mikäli haluat lisätietoja käytännön seikoista, tutustuthan myös yleisiin sopimusehtoihin täällä

Tämän valmennuksen laskuttaa Henrietta Oy. 

Huomaa peruutusehtomme:

Viimeinen peruutuspäivä on 30.6.2022. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, mutta voit siirtää paikkasi maksutta toiselle henkilölle. Ilmoita toisen henkilön yhteystiedot HENRYlle sähköpostilla henry@henry.fi. 

Et voi myöskään partnerivalmennuksissa siirtää osallistumistasi toiseen valmennukseen. (Emme voi taata toista samanlaista HENRYn valmennusta). 

Sairastumistapauksessa emme valitettavasti palauta rahoja tai osaa rahoista valmennuksesta, mutta voit siirtää lippusi toiselle henkilölle. 

Ilmoittaudu tästä


Osallistujapalautetta:

"Suosittelen Agile HR Practitioner -ohjelmaa - onnistunut läpileikkaus ketteryydestä ja niistä edellytyksistä, joita tarvitaan kulttuurin uudistamiseen ketteräksi.”,
Elina Aho, Director, Head of HR, OP-pankki

"Agile HR sertifiointi oli erittäin käytännönläheinen ja tehokas tapa oppia ymmärtämään ketterää HR:ää. Ryhmätyöt HR-ammattilaisten kanssa oman organisaation ulkopuolelta edistivät oppimista."
Henna Savola, People Operations Manager, Visma

"Tässä ohjelmassa saat kattavan johdatuksen Agilen HR:n maailmaan! Tutustut agile-menetelmiin, työskentelytapoihin sekä siihen, miten agile toiminta vaikuttaa organisaatioon. Opit, mitä agile toiminta edellyttää organisaatiorakenteelta. Samalla saat hyviä työkaluja ketterien käytäntöjen aloittamiseen saman tien. Varaudu panostamaan aikaa oppimiselle ja uuden omaksumiselle, sitä todella saat tässä ohjelmassa.",
Sanna Heinimo, Learning and Leadership Development Specialist, Helsingin Kaupunki

Edellisen valmennuksen NPS (Net Promoter Score) oli 83 ja keskiarvo 9.