Vastuullinen tehostaminen +WEBINAARI

27.03.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Minkälainen YT-prosessi on lain näkökulmasta? Kenelle YT-neuvotteluiden alkamisesta on ilmoitettava? Miten tehdään kattava viestintäsuunnitelma? Miten henkilökunnasta huolehditaan YT-prosessin aikana ja sen jälkeen? Voiko yritys aktiivisesti auttaa irtisanottuja löytämään uuden työpaikan?
Tilaisuudessa käsitellään YT- neuvotteluiden prosessia lain vaatimusten näkökulmasta, sekä henkilöstön tukemista YT-neuvotteluiden aikana ja etenkin neuvotteluiden jälkeen.
 
OTM, Minna Salli
Minna toimii HR Legal Services Oy:ssä työsuhdejuridiikkaan erikoistuneena konsulttina. Minnalla on yli 10 vuoden kokemus työsuhdejuridisten asioiden hoitamisesta. Hän on toiminut HR- ja työsuhdejuridisissa tehtävissä yritysmaailmassa, valtiolla sekä myös yrittäjänä. Minnan erityisosaamiseen kuuluvat erilaiset työsuhteisiin liittyvät ongelmatilanteet ja niiden hoitaminen ratkaisukeskeisesti.
 
BBA, Satu Kilpirova
Satu toimii HR Legal Services Oy:ssä myynnin johtajana ja yritysvalmentajana. Sadulla on pitkä kokemus esimiestyöstä, sekä esimiesten ja johdon valmennuksista. Sadun erikoisosaamista on yritysten rahoitusmahdollisuudet erilaisissa muutostilanteissa.

Ilmoittautuminen alkaa: 19.02.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 26.03.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan