Valmennus: Johtajan ja esihenkilön työkalupakki riitojen ja konfliktien ratkaisijana

29.11.2022 klo 09:00 - 11:00

Osoite: Zoom-meeting
Järjestäjä: Työnohjaus ja Coaching -verkosto

Jokainen johtaja ja esihenkilö selvittelee uransa aikana lukuisia työyhteisön toimintaa häiritseviä riitoja ja konflikteja.

Jotta työyhteisö ja organisaatio menestyy, on totta, että tarvitaan erilaisia näkemyksiä ja syntyy väkisinkin ristiriitoja (ns. tuottavia ristiriitoja), mikä kehittää organisaatiota eivätkä ne eskaloidu vihanpidoksi ja epäasialliseksi käytökseksi.

Usein kuitenkin riidoista tulee henkilökohtaisia ja ne pikemminkin häiritsevät ja niiden vaikutus koko työyhteisöön voi olla negatiivinen – sairauspoissaolot ja vaihtuvuus lisääntyvät, yhteistyö ei toimi eikä päästä sovittuihin tavoitteisiin.

Tuottamattomat riidat ja konfliktit saattavat lisäksi viedä johtajan ja esihenkilön työajasta suurimman osan.

HR tai esihenkilön esihenkilö ei pysty aina olemaan tilanteessa mukana tukena. Siksi jokainen johtaja ja esihenkilö tarvitsee ymmärrystä, osaamista ja työkaluja työyhteisön ristiriitojen ja konfliktien ratkaisemiseksi ennen kuin tilanne eskaloituu ja liitto, AVI, lakimies tai ulkopuolinen sovittelija astuu kehiin.

Tässä valmennuksessa jaan asiakkaitani auttaneita oivalluksia ja työkaluja tuottamattomien riitojen ja konfliktien ratkaisemiseksi. Teemme yksilöharjoitteita ja keskustelemme myös ryhmissä. Varmista siis, että olet suht rauhallisessa tilassa osallistuaksesi valmennukseen.


Valmennus on avoin kaikille HENRYn jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan!


Valmentajan esittely:

Valmentajana toimii Työnohjaus ja Coaching  -teemaverkoston (TOC) vetäjä, Mira Silvonen, Executive & Team Coach ja Coaching-taitojen kouluttaja @Coaching Partner.

#mirasparraa sinua johtamisen haasteissa ja tiimisi parempaan yhteistyöhön.

Mira on johtajana massiivisia haasteita kohdannut ja silti yli 20 vuoden ajan miljoonia tahkonnut “tuloskone”. Vuosien kokemuksella hän ymmärtää sekä johtajan että tiimiläisten mindsettiä erilaisissa haastavissa tilanteissa.

Mira yhdistää pitkän liiketoiminta- ja johtamiskokemuksensa toimiviin Coaching-työkaluihin asiakkaansa parhaaksi. Hän on sertifioitu Executive Coach, Team Coach ja Life Coach.

Valmennuspalautteita elokuun 2022 Miran valmennuksista HENRYn Työnohjaus ja Coaching teemaverkoston tilaisuuksissa:

“Napakka tunti, mutta silti ei ollut kiireen tunnetta. Sopivasti teoriaa ja omaa työskentelyä yhdistettynä.  Mirasta huokui vahva ammattitaito ja kuuntelu.”
 
“Parasta tilaisuudessa oli valmentajan ammattiosaaminen ja optimistisen kannustava ja innostava esitystapa. Asiat liittyvät myös käytäntöön oleellisesti ja näistä oli mainittu erilaisia case-tilanteita.”
 
“Parasta oli selkeys ja sujuva eteneminen. Konkreettiset työkalut ja esimerkit. Uusien näkökulmien saaminen.“

 

Ilmoittautuminen alkaa: 01.11.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 28.11.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Mira Silvonen, Coaching Partner