Uusimpia tutkimustuloksia johtamisesta- Kirsti Malkamäki

16.10.2017 klo 16:30 - 16.10.2017 klo 18:30

Osoite: Henry ry:n toimisto, Oivallusverstas, Pohjoisesplanadi 33 A, 3. krs, Helsinki
Järjestäjä: Strategiaverkosto

Tule kuulemaan uusinta tutkimustietoa johtamisesta, luottamuksen rakentamisesta ja strategian implementoinnista. Strategiaverkoston vieraana on kauppatieteiden tohtori Kirsti Malkamäki.

Kuulemme mielenkiintoisia tutkimustuloksia, jotka pohjautuvat Itä-Suomen yliopistossa toukokuussa 2017 julkaistuun väitöskirjaan. Väitöskirja käsittelee luottamuksen rakentumista ja kehittymistä johtamisjärjestelmää koskevassa uudistuksessa. 

Kuulemme, mitkä ovat kriittisiä luottamukseen vaikuttavia tekijöitä; miten yhdenmukaiset odotukset, läpinäkyvät menettelyt ja tavoitteet sekä johdonmukainen johtaminen ja valvontamenettelyt tukevat luottamuksen rakentumista sekä strategisen muutoksen johtamisen onnistumista. Miten johto voi kehittää isot korvat henkilöstön kuulemiseen ja päästä tietoiseksi muutosten vaikutuksista ihmisiin? Miten strategian käytäntöön vieminen johdetaan selkeän johtamisjärjestelmän kautta?

Tutkimuksen lisäksi Kirsti Malkamäellä on vankka kokemus käytännön johtamisesta. Malkamäen ura on rakentunut K-Citymarket Oy:n palveluksessa osastopäällikön, tavaratalojohtajan ja aluejohtajan tehtävissä. Esityksessä kuulemme casen ketjuorganisaation johtamisjärjestelmän uudistamisesta.

Ilmoittautuminen alkaa: 27.09.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 16.10.2017

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Kirsti Malkamäki-Itä Suomen Yliopisto