Teehetki Kissakahvila Helkatissa

28.03.2019 klo 17:00 - 18:30

Osoite: Fredrikinkatu 55 00100 Helsinki
Järjestäjä: Vapaan viihtymisen verkosto

Lähdemme yhdessä 28.3.2019 klo 17.00 töiden jälkeiselle kahvi/teehetkelle Kissakahvila Helkattiin Fredrikinkadulle Helsinkiin!

Retki on omakustanteinen: sisäänpääsymaksu on 5€ ja ostettavien juomien & ruokien lista löytyy osoitteesta www.helkatti.fi/menu. Myös tukevampaa ruokaa on tarjolla ja rohkeimmille erikoisuuksien hakijoille myös Kopi Luwak-sivettikissakahvia. Mikäli sinulla on erityisruokavalio eikä listalta löydy mitään sopivaa, ilmoitathan etukäteen, jotta voimme ilmoittaa kahvilaan, josko keksivät jotain sopivaa tarjolle.

Tämä on jälleen kerran verkostoitumistapahtuma paikkaan, johon ei yksin tule lähdettyä, joten tervetuloa mukaan!

Kissakahvila Helkatti valittiin vuonna 2016 Helsingin parhaaksi kahvilaksi. Voittoon vaikuttivat kissojen ja kissarakkaiden kävijöiden lisäksi ystävällinen palvelu, laadukkaat tarjoiltavat sekä yleinen tunnelma. Tunnelma onkin Helkatissa tärkeintä. Mikä olisi mukavampaa kuin viettää rento hetki kissojen seurassa keskellä kiireistä päivää unohtaen arkihuolensa. Vierailullasi pääset nauttimaan suomalaisesta rakkaudella tehdystä ruuasta, uusista ennakkoluulottomista kisudrinkeistä sekä laadukkaista kahvilatuotteista jälkiruokineen ja kissakahvilan erikoisuuksineen; kissankuvallisine kahvijuomineen. Listaltamme löydät myös kahvimaailman shampanjan, Gayon vuoristossa vapaana elävien sivettikissojen tuotoksista valmistetun Kopi Luwakin.

Ilmoittautuminen alkaa: 05.03.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 22.03.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan