Tampereen aluejaoksen tapaaminen: Yrittäjämäistä johtamista vertaisoppimalla

27.03.2019 klo 14:30 - 16:30

Paikka: Sisäänkäynti Åkerlundinkadun puolelta.
Osoite: Tredu, Åkerlundinkatu 8, 33100 Tampere
Järjestäjä: Tampereen alueverkosto

Tervetuloa verkostoitumaan Tampereen aluejaoksen tilaisuuteen!

Tapaamisissamme kuulemme alustuksen ja keskustelemme yhdessä päivän aiheesta alueen kollegoiden verkostoitumisen lisäksi. Tämän kerran aiheemme ja alustajamme on:

Tapio Peltonen, EEX: Yrittäjämäistä johtamista vertaisoppimalla

Maailman muuttuessa on tärkeää tuoda organisaatioihin uutta ajattelua, mutta myös yhdistää uudet ajatukset syvään oman alan osaamiseen. Uusilla ihmisillä ja menetelmillä on tärkeä rooli, mutta samalla kannattaa altistaa nousevia ja kokeneita avainpelaajia kokonaan uudenlaisille näkökulmille. 

Tähän voi käyttää koulutusta, vierailuja ja seminaareja, mutta on muistettava, että ihminen oppii pääosin tekemällä.

Exchange-ohjelma on kevein merkityksellinen tapa tutustua aivan erilaisen startup-yrityksen strategiseen tekemiseen. Samalla saa maailmasta ja muutoksesta uuden kuvan toisesta näkökulmasta ja pääsee työstämään omaa näkemystään eri alojen isojen yritysten johtajien kanssa, oppimaan yhdessä. 

Tämä tekee ohjelmasta globaalisti uniikin: mahdollistamme yhdessä tekemällä oppimisen reilusti oman laatikon ja mukavuusalueen ulkopuolella. 

Ohjelmassa isojen yritysten johtajia sijoitetaan auttamaan startup-yrittäjiä advisory boardin jäseninä. Vuoden mittainen ohjelma sopii myös senioreille johtajille, n. yksi advisory boardin kokous kuukaudessa. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä joukon isojen firmojen kanssa (co-created).

 

Ilmoittautuminen alkaa: 18.12.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 26.03.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan