Tampereen aluejaoksen aamutapaaminen: Code of Conduct

12.02.2019 klo 08:15 - 10:00

Paikka: Sisäänkäynti Åkerlundinkadun puolelta.
Osoite: Tredu, Åkerlundinkatu 8, 33100 Tampere
Järjestäjä: Tampereen alueverkosto

Tervetuloa verkostoitumaan Tampereen aluejaoksen tilaisuuteen!

Tapaamisissamme kuulemme alustuksen ja keskustelemme yhdessä päivän aiheesta alueen kollegoiden verkostoitumisen lisäksi. Tämän kerran aiheemme ja alustajamme on:

Niina Ratsula, Code of Conduct: Code of Conduct

Moni saattaa työssään kohdata tilanteita, jossa omat eettiset arvot ja työnantajan lyhyen aikavälin intressit ovat ristiriidassa.  Ethics@work –kyselytutkimuksen tavoitteena on selvittää suomalaisten ja ruotsalaisten työntekijöiden kokemuksia työpaikan eettisyydestä. Tämä tutkimus on ensimmäinen koskaan Pohjoismaissa toteutettu kysely aihepiiristä. 

HENRY:n  jäsenenä kutsumme sinut ystävällisesti vastaamaan tähän anonyymiin kyselyyn. Jättämällä yhteistietosi kyselyn loppuun, saat kyselyn tulokset suoraan sähköpostiisi, sekä kutsun huhtikuun alussa järjestettävään julkistamistilaisuuteen. 

Voit myös seurata kyselyn tuloksia sivuilla www.ethicsatwork.net ja twitterissä https://twitter.com/ethicsatworkFI. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia – kyselyyn osallistuminen on helppo ja arvokas tapa osallistua suomalaisen työelämän eettisyyden edistämiseen. Osallistu kyselyyn tästä linkistä tai sivuilla www.ethicsatwork.net. Kiitos, että olet mukana!
Lisätietoja: niina.ratsula@codeofconduct.fi
 

Ilmoittautuminen alkaa: 18.12.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 11.02.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan