Mitä hyvän johtajasopimuksen laatimisessa tulee ottaa huomioon? +WEBINAARI

16.01.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Hyvän, kattavan ja työsuhteen elinkaaren huomioivan johtajasopimuksen laatiminen on ensisijaisesti osapuolten välisen luottamuksen osoitus eikä työsuhteen mahdollista päättämistä koskevista ehdoista neuvotteleminen osoita epäluottamusta.
Työsuhteen elinkaari, sen eri vaiheissa menestymistä edesauttava tuki sekä työsuhteen erilaiset päättymistavat tulisi huomioida jo sopimusta laadittaessa. Hyvin laadittu sopimus toimii myös rekrytointi- ja työnantajamielikuvavalttina.

Epäselvät, aukolliset taikka tulkinnanvaraiset sopimukset ovat omiaan aiheuttamaan tarpeettomasti vastakkainasetteluja ja voivat johtaa jopa oikeudenkäyntiin osapuolten välillä. Tätä seikkaa kumpikaan osapuoli harvoin mieltää tai pitää miltään osin todennäköisenä siinä vaiheessa, kun yritys on löytänyt tarpeisiinsa parhaiten sopivan henkilön, jonka tehtävä on viedä eteenpäin yrityksen visiota ja toimia yritystä hyödyttävällä tavalla.

Johtajasopimusten sisällöstä keskustelevat asianajotoimisto Roschierin osakas, asianajaja Anu Waaralinna ja HRM Partnersin liiketoimintajohtaja Päivi Erkkilä.  Johtajanäkökulmaa valottaa Hannu Vuorinen.

Ilmoittautuminen alkaa: 19.12.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 15.01.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan