Kehitä vuorovaikutusta, kommunikoi kitkatta!

12.10.2017 klo 08:30 - 12.10.2017 klo 10:00

Paikka: Tellus Innovation Arena, Aspire-tila Oulun yliopisto, klikkaa tarkempi osoite ja kartta alta http://www.oulu.fi/sites/default/files/content/Kartta_Linnanmaa_Map_A3.pdf
Osoite: Oulun Yliopisto
Järjestäjä: Oulun alueverkosto

Mikä on vuorovaikutuskulttuurin merkitys työn tuottavuuteen ja työhyvinvointiin? Mitä toimivalla vuorovaikutuksella voidaan saavuttaa yksilö-, työyhteisö- ja organisaatiotasoilla? Entä miten ammatillisia vuorovaikutustaitoja voi kehittää? Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten näihin kysymyksiin on paneuduttu tutkimustietoa ja asiakaskokemuksia hyödyntäen Oulun yliopiston Kitkaton kommunikointi-tuotteistamishankkeessa. Työsuojelurahaston tukemassa hankkeessa monitieteinen yhteistyö muotoutui modulaariseksi KIKO-palvelutuotteeksi, jonka avulla organisaatiot voivat kehittää ammatillisia vuorovaikutustaitojaan.
 
Asiasta alustavat ja keskustelua virittävät Oulun yliopistolta työtieteen professori Seppo Väyrynen, emeritusprofessori Hannu Soini, hankkeen projektipäällikkö Tarja Leinonen sekä Ahaa Vision Oy:stä Anne Lahtinen.
 
Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen alkaa: 08.09.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 11.10.2017

Ilmoittaudu tapahtumaan