Alustatalouden anatomia: Oppia.fi -koulutuspalvelualusta liiketoimintana

14.02.2019 klo 16:30 - 18:30

Osoite: HENRYn toimisto, Oivallusverstas, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs.
Järjestäjä: Strategiaverkosto

Henry ry:n strategiaverkoston helmikuun tilaisuuden 14.2. klo 16.30 puhujavieras on Wakarun perustaja, johdon ja esimiesten kouluttaja, kokenut valmentaja ja mentori, Petri ”Paavo” Väyrynen. 
 
Petri on toiminut yli 20 vuotisen kansainvälisen uransa aikana eri kokoisten yritysten johtotehtävissä, sarjayrittäjänä sekä enkelisjoittajana ja mentorina. Hän on kokenut hallitustyöskentelijä ja liiketoiminnan kehittäjä.
 
Puheenvuorossaan Petri luo katsauksen alustatalouden anatomiaan ja alustojen strategiseen merkitykseen erityisesti strategisen johtamisen ja osaamisen kehittämisen näkökulmasta.
 
Alustatalous kasvaa maailmalla kohisten ja eurooppalaiset pelurit loistavat poissaolollaan. Alustatalousyritysten markkina-arvo on ylittänyt jo 4 biljoonan rajan.
 
Kuinka suomalaiset yritykset ovat ymmärtäneet alustatalouden ja sen tuomat vaikutukset omaan liiketoimintaansa? Onko juna mennyt jo?
  
Case esimerkkinä Petrillä on Wakarun kehittämä ammattilaisten osaamisen kehittämisen Oppia.fi alustapalvelu, joka mahdollistaa ennen näkemättömän kustannustehokkaan koulutuspalveluiden myynnin ja ostamisen.
 
Tutustu aiheeseen tarkemmin:

https://blog.oppia.fi/2017/10/04/alustatalouden-asemalle-ei-kannata-tulla-junia-katselemaan/
 
http://www.goodnewsfinland.com/feature/click-learn-oppia/
 
https://www.sofokus.com/fi/blogi/alustatalouden-mallisuoritus/


Tilaisuuteen mahtuu 40 henkilöä. Ilmoittaudu siis heti ja varmista paikkasi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 13.2.2019.
 

Ilmoittautuminen alkaa: 21.01.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 13.02.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan