Oletko kiinnostunut pitämään tilaisuuden HENRYn jäsenille?

Onko mielessäsi jokin aihe jolla haluaisit tavoittaa HENRYn jäsenet?

HENRY ry järjesti vuonna 2019 toimistollaan 64 aamutilaisuutta.

Teemme mielellämme yhteistyötä toimijoiden kanssa, joilla on uutta annettavaa HENRYn jäsenille. Kuulemme mielellämme tosielämän esimerkkejä ja uusimpia tutkimustuloksia uusista toimintatavoista ja ilmiöistä. Tilaisuuksien tarkoituksena on olla sisällöltään HENRYn jäsenille arvoa tuottavaa ja kehittävää. Tilaisuudet eivät ole markkinointitarkoituksiin.

Asiantuntijatilaisuuksien kohderyhmänä ovat jäsenemme, jotka koostuvat HR-johtajista ja asiantuntijoista ympäri Suomen. Jäsenistöstämme löytyy myös tulevia HR-ammattilaisia. HENRY ry on mukana jakamassa tietoa ja tukemassa HENRYn oppilaitosjäsenien oppilaita.

Keskeisellä sijainnilla aivan Helsingin ydinkeskustassa oleva HENRYn toimisto (Keskuskatu 5 B, 8.krs, Helsinki) tarjoaa tilat 40:lle ja webinaarimahdollisuuden jäsenille ympäri Suomea. Riippuu tosin hieman tilaisuuden luonteesta kannattaako se webinoida. Esimerkiksi hyvin keskustelevat tilaisuudet, jossa on tarkoitus keskustella paljon paikalla olevan yleisön kanssa eivät välttämättä sovellu webinaariin, sillä mikkejä meillä on vain kaksi. Huom. emme ota webinaarejamme tallenteelle.

Huom! Koronapandemian aikana tilojemme käyttöä on rajattu niin että toimistollamme maximi osallistujamäärä on 20 mukaan lukien puhujat ja HENRYn henkilökunta, jotta voimme taata kaikille suositusten mukaiset turvavälit.


Tilaisuuskonsepteja on kahdenlaisia:

  • Aamutilaisuus on 1h mittainen tilaisuus, yleensä keskiviikkoaamuisin klo 9-10.00.
  • Aamuseminaari kestää max 2,5h ja mahdollistaa enemmän aikaa keskustelulle, yleensä keskiviikkoisin klo 9.00-11.30.


Me hoidamme:

  • tilat, wlan, screen
  • markkinoinnin HENRYn jäsentiedotteen ja tapahtumat sivun kautta.
  • aamukahvit (tarjoiluna on kahvi, tee ja keksejä)
  • ilmoittautumisten käsittelyt
  • webinaarijärjestelyt
  • henkilökuntaamme on paikalla koko tilaisuuden ajan
  • teillä on mahdollisuus kirjoittaa blogikirjoitus aiheesta jonka julkaisemme nettisivuillamme

HENRYn tapahtumakalenteri täyttyy nopeasti - jos haluat pitää HENRYn jäsenille aamutilaisuuden, olethan ajoissa varaamassa ajankohtaa!

Kysy lisää tietoa hinnoista ja vapaista ajoista ottamalla yhteyttä: henry@henry.fi  Vastaamme miellämme kaikkiiin tilaisuuksimme liittyviin kysymyksiin.