Työoikeus-verkosto

Työoikeus-verkosto on oikea paikka työoikeudesta kiinnostuneille HR-ihmisille. Myös muut kuin työoikeuslakimiehet ovat lämpimästi tervetulleita. Tarkoituksemme on keskustella työoikeuteen liittyvistä ajankohtaisista asioista hyvin käytännönläheisesti ja HR:n työtä helpottavista näkökulmista.

Verkoston vetäjät ovat

Maisa Nikkola

Osakas, asianajaja Maisa Nikkola johtaa Bird & Birdin Suomen ja Pohjoismaiden työoikeusryhmää. Maisalla on laaja kokemus työsuhteisiin liittyvästä oikeudellisesta neuvonnasta ja hän onkin yksi Suomen arvostetuimmista työoikeuden asiantuntijoista. Maisa avustaa sekä kansallisia että kansainvälisiä asiakasyrityksiä laaja-alaisesti kaikissa työoikeudellisissa asioissa. Useat kansainväliset asianajopalveluita arvioivat hakemistot ovat arvioineet Maisan yhdeksi Suomen parhaista työoikeuden asiantuntijoista (PLC Which Lawyer, Chambers and Partners ja the Best Lawyers). Maisa on myös kysytty ja tunnettu luennoitsija työoikeuteen liittyvissä tilaisuuksissa.

Sami Toiviainen

Sami Toivianen on koulutukseltaan juristi ja toimii parhaillaan HR-toiminnan päällikkönä Yleisradiossa. Työssä keskeisiä vastuualueita ovat työlainsäädäntö, Ylen yrityskohtaiset työehtosopimukset ja yhteistoiminta. Ennen siirtymistään Ylelle vuonna 2010 Sami työskenteli vastaavien asioiden parissa Teknologiateollisuus ry:ssä.  

Marita Salo

HENRY ry:n toiminnanjohtaja