HR-kumppanihankinnat

Henkilöstöjohtamisen yksi tärkeä osa on yhteistyö kumppaniverkoston kanssa. HR-ammattilaiset tekevät työssään paljon merkittäviä hankintoja esimerkiksi rekrytointiin, henkilöarviointeihin, konsultointiin, outplacement-palveluihin, tietojärjestelmiin ja koulutuksiin liittyen.

HR-kumppanihankinnat -verkoston tavoitteena on auttaa HR-ammattilaisia ymmärtämään, mitä asioita tulisi huomioida HR-kenttään liittyvissä hankinnoissa, jotta hankinnat toteutuvat laadukkaasti ja sudenkuopat välttäen.

Verkoston toiminta käynnistettiin vuonna 2013 ja sen tuotoksiin kuuluvat mm. Rekrytointipalveluiden hankintaopas sekä osaamisen kehittämispalveluiden hankintaopas, jotka ovat ladattavissa jäsensivuilta.

Verkosto järjestää kaikille henryläisille avoimia hankintoihin liittyviä tilaisuuksia 3-6 kappaletta vuodessa sekä työstää tarpeen mukaan erilaisia oppaita HR-hankintoihin liittyen. Mikäli haluat verkostoon mukaan ja sinulla on ideoita verkoston toimintaan liittyen, otathan yhteyttä. Innokkaat tekijät ovat erittäin tervetulleita joukkoomme!

Verkoston vetäjinä toimivat:

Elina Seppänen
Senior Advisor, Sofigate Group Oy,
elina.seppanen (a) sofigate.com